Η NIPD Genetics είναι μια κορυφαία, καινοτόμος εταιρεία βιοτεχνολογίας που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης μέσω του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου προγεννητικών, αναπαραγωγικών, ογκολογικών, νεογνικών, καρδιαγγειακών και μεταβολικών γενετικών της τεστ, καθώς και των κλινικών εργαστηρίων της. Από την ίδρυση της στην Κύπρο το 2010, τα υπερσύγχρονα μοριακά εργαστήρια της NIPD Genetics είναι διαπιστευμένα με CAP και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα CLIA και ISO. Η NIPD Genetics χρησιμοποιεί την εκτεταμένη τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία της για να παρέχει γρήγορα και με ασφάλεια ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα στους ασθενείς και τους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.

Τα μοριακά εργαστήρια της NIPD Genetics είναι διαπιστευμένα από το College of American Pathologists (CAP) και πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα συστημάτων διαχείρισης Clinical Laboratory Improvement Amendments (CLIA) και ISO. Η NIPD Genetics παρέχει διεθνώς ασφαλείς, ακριβείς και αξιόπιστες πρωτοποριακές υπηρεσίες στον τομέα των in vitro γενετικών εξετάσεων.

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η πανδημία της νόσου του κορωνοϊού 2019 (COVID-19), ανέδειξε την μεγάλη ανάγκη στη χώρα μας για τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου state-of-art παροχέα κλινικών εργαστηριακών υπηρεσιών, που να είναι εφάμιλλος και ισοδύναμος με τα καλύτερα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα κλινικά εργαστήρια.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών μοριακών εξετάσεων υψηλής πολυπλοκότητας και ακρίβειας σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, επιβεβαιώνει ότι είμαστε ο κατάλληλος οργανισμός στην Κύπρο για την κάλυψη αυτής της ανάγκης.

ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο κλινικό εργαστηριακό δίκτυο για την παροχή άριστης ποιότητας κλινικών υπηρεσιών σε όλη την Κύπρο. Το δίκτυο δειγματοληπτικών κέντρων επιτρέπει την άμεση πρόσβαση και ταχεία εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες κλινικών εξετάσεων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προς όλους τους ασθενείς. Τα κεντρικά state-of-the-art υπερσύγχρονα κλινικά εργαστήρια στεγάζονται στις μοντέρνες εγκαταστάσεις της NIPD Genetics στη Λευκωσία και επεξεργάζονται τα δείγματα, παρέχοντας άμεσα, ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Τα νέα εργαστήρια της NIPD Genetics λειτουργούν στη βάση των πιο σύγχρονων προτύπων και εφαρμόζουν κατοχυρωμένες διεθνείς εργαστηριακές πρακτικές, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών τους. Η διασφάλιση της άριστης λειτουργίας των εξετάσεων και υπηρεσιών που προσφέρουμε θα έχει διάρκεια, προκειμένου να αναδεικνύεται η ποιότητα και αξιοπιστία μας.

ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Mission-tr.png

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ανάπτυξη και παροχή προηγμένων και αξιόπιστων κλινικών εργαστηριακών εξετάσεων.

Values.png

ΑΞΙΕΣ

Ευθύνη, Αριστεία, Φροντίδα, Καινοτομία, Επαγγελματισμός, Επιχειρηματικότητα

Vision-tr.png

ΟΡΑΜΑ

Να ηγηθούμε στον τομέα των Βιοϊατρικών Εργαστηρίων, προσφέροντας προηγμένης τεχνολογίας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η NIPD Genetics απαρτίζεται από διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες, με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς της Ανθρώπινης Γενετικής, της Μοριακής Βιολογίας, της Κυτταρογενετικής, της Γονιδιωματικής, της Βιοπληροφορικής, της Βιοστατιστικής, της Mεταγραφωματικής, της Mεθυλομικής, της Αιματολογίας, της Μικροβιολογίας, της Βιοχημείας, της Ανοσολογίας, των Μαθηματικών, της Στατιστικής, των Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ.