Τα εργαστήρια μας είναι εξοπλισμένα με καινοτόμα αυτοματοποιημένα ρομποτικά συστήματα προηγμένης τεχνολογίας για την απλοποίηση ροής εργασίας και την εξαγωγή γρήγορων και αξιόπιστων αποτελεσμάτων κατά τη διεκπεραίωση των κλινικών εργαστηριακών εξετάσεων. Το πλήρως ενσωματωμένο λογισμικό σύστημα μας επιτρέπει την ολοκληρωμένη και αδιάλειπτη διαχείριση, την ψηφιοποίηση και την αρχειοθέτηση του ιστορικού αρχείου των ασθενών, διασφαλίζοντας έτσι την αυτοματοποιημένη ενημέρωση του αρμόδιου ιατρικού προσωπικού.

Τα πρωτοποριακά state-of-the-art μοριακά εργαστήρια της NIPD Genetics είναι διαπιστευμένα από το College of American Pathologists (CAP) και πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα Clinical Laboratory Improvement Amendments (CLIA).

Τα μοριακά εργαστήρια της NIPD Genetics είναι επίσης πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001:2015 και Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας των Ιατρικών Συσκευών ISO 13485:2016.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και καινοτομία και με ισχυρή επιστημονική γνώση, διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια των εργαστηριακών εξετάσεων μας.

Τα Κλινικά Εργαστήρια της NIPD Genetics είναι συμβεβλημένα με το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) της Κύπρου προσφέροντας έτσι τις υπηρεσίες της στους Κύπριους πολίτες.

Είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στην πύλη του ΓεΣΥ και η παραπομπή από τον προσωπικό ιατρό σας.

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΝΕΤΟΙ, ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΧΩΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Τα κέντρα δειγματοληψίας της NIPD Genetics προσφέρουν υψηλής ποιότητας εξατομικευμένη φροντίδα από έμπειρους επαγγελματίες υγείας.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ

Καλλιεργούμε ένα κλίμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και συμπόνια τον κάθε ασθενή και διατηρούμε παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματισμού και τεχνογνωσίας που μας διακατέχουν. Στόχος μας είναι η παροχή εμπειρίας και εξατομικευμένης φροντίδας που υπερβαίνει να τις προσδοκίες των ασθενών και να ικανοποιεί την κάθε τους ανάγκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

Η λειτουργία των κλινικών εργαστηρίων εναρμονίζεται με τα αυστηρά κριτήρια διασφάλισης της ποιότητας, όπως αυτά καθορίζονται από τις οδηγίες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης.

  • Το Συμβούλιο Διαπίστευσης του College of American Pathologists (CAP) έχει απονείμει διαπίστευση στα μοριακά εργαστήρια της NIPD Genetics. Η απονομή βασίστηκε σε αποτελέσματα επιτόπιας επιθεώρησης στο πλαίσιο προγραμμάτων διαπίστευσης του CAP. Οι επιθεωρητές του CAP εξέτασαν επίσης τα προσόντα του εργαστηριακού προσωπικού, τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, το πρωτόκολλο ασφάλειας, καθώς και τη συνολική διαχείριση της εταιρείας.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αναγνωρίζει το πρόγραμμα εργαστηριακής διαπίστευσης του CAP, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ως το κορυφαίο και αυστηρότερο πρόγραμμα επιθεώρησης για διαπίστευση υψηλών προδιαγραφών εργαστηρίων. Η διαδικασία διαπίστευσης του CAP είναι σχεδιασμένη για να διασφαλίζεται το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας για όλους τους ασθενείς. Κατά τη διαδικασία διαπίστευσης από το CAP, οι επιθεωρητές εξετάζουν τα αρχεία του εργαστηρίου και τον ποιοτικό έλεγχο των διαδικασιών των δύο προηγούμενων χρόνων.

  • Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Quality Management System (QMS) των μοριακών εργαστηρίων της NIPD Genetics έχει πιστοποιηθεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης ISO 9001:201, μέσω της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης (ΚΕΠ).

Οι μοντέρνες εγκαταστάσεις των μοριακών εργαστηρίων έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 13485:2016 και ISO 9001:2015. Τα μοριακά εργαστήρια της NIPD Genetics είναι επίσης διαπιστευμένα από το College of American Pathologists (CAP) και πιστοποιημένα από το Clinical Laboratory Improvement Amendments (CLIA).