ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ NIPD GENETICS ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ

Στόχος η όσο το δυνατόν πιο εύκολη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας με επίκεντρο τις ανάγκες των ασθενών

Το δίκτυο κλινικών δειγματοληπτικών κέντρων της NIPD Genetics διευρύνει την παρουσία του στην Κύπρο, με τη λειτουργία νέου υπερσύγχρονου δειγματοληπτικού κέντρου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Το νέο κλινικό δειγματοληπτικό κέντρο της NIPD Genetics προσφέρει ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες υγείας, με εύκολη πρόσβαση τόσο σε κατοίκους της Κοκκινοτριμιθιάς όσο και σε κοινότητες των ευρύτερων περιοχών. Στόχος της NIPD Genetics, μέσω της ολοένα και εντονότερης παρουσίας στο χώρο των κλινικών εργαστηρίων είναι να ανταποκρίνεται στις μεγάλες προκλήσεις του χώρου, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, στο επίκεντρο των οποίων πάντα βρίσκεται ο ασθενής και οι ανάγκες του.

Στο κλινικό δειγματοληπτικό κέντρο της Κοκκινοτριμιθιάς παρέχεται πρόσβαση σε πέραν των 1,400 διαφορετικών κλινικών εργαστηριακών εξετάσεων στους τομείς της μικροβιολογίας, βιοχημείας, αιματολογίας και ανοσολογίας. Παρέχονται επίσης όλες οι εξειδικευμένες γενετικές εξετάσεις στους τομείς των Προγεννητικών, Προεμφυτευτικών, Νεογνικών, Μεταγεννητικών, Ογκολογικών, Καρδιαγγειακών και Μεταβολικών εξετάσεων μετά από παραπομπή ιατρού. Παράλληλα, προσφέρονται όλα τα τεστ που αφορούν αναπνευστικές λοιμώξεις και αναπνευστικούς ιούς, συμπεριλαμβανομένης της νόσου COVID-19.

Όλα τα κλινικά δειγματοληπτικά κέντρα της NIPD Genetics είναι συμβεβλημένα με το ΓεΣΥ, ενώ η άρτια επιστημονική στελέχωση των κλινικών εργαστηρίων, καθώς και οι άνετοι χώροι των κέντρων δειγματοληψίας αποτελούν εχέγγυο και εμπνέουν εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στην παροχή της καλύτερης δυνατής κλινικής φροντίδας.

Διεύθυνση:

Κυριάκου Μάτση 4Α, 2660, Κοκκινοτριμιθιά

Ωράριο Λειτουργίας:

Καθημερινά 7:00 - 18:00 και Σάββατο 7:00-13:00

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα www.nipdlabs.com.cy, στο email mytest@nipd.com και στο τηλέφωνο 77 77 77 30.

NIPD Genetics

Η NIPD Genetics είναι μια κορυφαία, καινοτόμος εταιρεία βιοτεχνολογίας που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, μέσω ενός εκτεταμένου χαρτοφυλακίου γενετικών και κλινικών εργαστηριακών υπηρεσιών. Τα υπερσύγχρονα εργαστήρια της NIPD Genetics είναι διαπιστευμένα με CAP και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα CLIA και ISO. Η NIPD Genetics χρησιμοποιεί την εκτεταμένη τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία της για να παρέχει γρήγορα και με ασφάλεια ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα στους ασθενείς και τους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.