ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ COVID-19 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ

H NIPD Genetics διαθέτει πλέον 15 σημεία δειγματοληψίας για τις εξετάσεις COVID-19 και άλλες λοιμώξεις σε όλη την Κύπρο

10 Μαΐου 2021, Λευκωσία.

Το υπερσύγχρονο δίκτυο δειγματοληπτικών κέντρων της NIPD Genetics συνεχώς διευρύνεται και από σήμερα Δευτέρα 10/05/2021, θα διενεργούνται σε νέες πολύ χαμηλές τιμές όλες οι εξετάσεις για την ασθένεια COVID-19 και για άλλες λοιμώξεις στα νέα Κλινικά Κέντρα Δειγματοληψίας της NIPD Genetics στη Λευκωσία, τη Λάρνακα, τη Λεμεσό, τη Πάφο και την Αμμόχωστο.

Η NIPD Genetics, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, διαθέτει πλέον 15 σημεία δειγματοληψίας για τις εξετάσεις COVID-19 και άλλες λοιμώξεις σε όλη την Κύπρο. Το δίκτυο δειγματοληπτικών κέντρων επιτρέπει την άμεση πρόσβαση και ταχεία εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες εξετάσεων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προς όλους τους ασθενείς. Η λήψη των δειγμάτων πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό που φέρει ειδικό εξοπλισμό και είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις απορίες του εξεταζόμενου.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες διενέργειας εξετάσεων για COVID-19 και άλλες λοιμώξεις.

Με την άφιξή σας στα δειγματοληπτικά μας κέντρα, παρακαλούμε όπως παραμείνετε στο αυτοκίνητο σας (drive-thru testing) και καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας για άμεση εξυπηρέτηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δειγματοληψίας, θα πρέπει να παραμείνετε στο αυτοκίνητο και να φοράτε τη μάσκα προστασίας σας.

Λίστα Ανανεωμένων Τιμών:

ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ RT-qPCR COVID-19 - €28

ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ COVID-19 - €25

ΤΕΣΤ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ - €10

ΓΡΙΠΗ A/B - €30

RSV - €30

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ COVID-19 & ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ - €45

COVID-19, ΓΡΙΠΗ A/B, RSV - €45

COVID-19, ΓΡΙΠΗ Α/Β - €40

ΓΡΙΠΗ Α/Β, RSV - €40

ΤΕΣΤ 22 ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ - €190

Για τα 15 Κέντρα Δειγματοληψίας για COVID-19 και άλλες λοιμώξεις, πατήστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα www.nipdlabs.com.cy, στο email mytest@nipd.com και στο τηλέφωνο 77 77 77 30.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας.

NIPD Genetics Κλινικά Εργαστήρια:

Τα υπερσύγχρονα κλινικά εργαστήρια της NIPD Genetics δημιουργήθηκαν για την παροχή άριστης ποιότητας κλινικών υπηρεσιών σε όλη την Κύπρο. Μέσω ενός διευρυμένου δικτύου εννέα δειγματοληπτικών κέντρων, τα κλινικά εργαστήρια της NIPD Genetics προσφέρουν πέραν των 1.100 διαφορετικών κλινικών εργαστηριακών εξετάσεων και επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση και ταχεία εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες κλινικών εξετάσεων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προς όλους τους ασθενείς. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των κλινικών εργαστηρίων είναι εξοπλισμένες με καινοτόμα ρομποτικά συστήματα και σύγχρονους αναλυτές Αιματολογίας, Βιοχημείας, Ανοσολογίας, Μικροβιολογίας και Μοριακής Βιολογίας. Τα Κλινικά Εργαστήρια της NIPD Genetics είναι συμβεβλημένα με το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) και είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις ψηλές προσδοκίες των ασθενών και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.